PROJECTLEIDER HVAC:

ME Technics BVBA is een installatiebedrijf van energiezuinige technieken. Het is actief in ventilatie, CLV, lucht- en vloerverwarming, koeling, warmtepompen, sanitair, pv panelen, domotica en elektriciteit. Er wordt hoofdzakelijk op residentiƫle werven gewerkt. In het kader van de verdere groei zijn we op zoek naar een projectleider.

In deze functie leid je het project van bij toewijzing van de opdracht tot aan de oplevering. Je staat in voor de werfvoorbereiding, planning en werfvergaderingen. Je motiveert de medewerkers door een permanente communicatie en biedt hen ondersteuning waar nodig. Ten slotte vertegenwoordig je de firma ook bij klanten door je contact met bouwheer, architecten en onderaannemers.

Profiel:

 

  • Diploma Bachelor (graduaat)
  • Werkervaring: bij voorkeur minimum 2 jaar ervaring in projectleiding
  • Goed in organisatie, zelfstandig werken en communicatief sterk
  • Stressbestendig, sociaal en luisterend oor naar medewerkers

Aanbod en voordelen:

 

  • Contract voor onbepaalde duur
  • Goede verloning en andere voordelen
  • Firmawagen
  • Goede opleiding
  • Leuke werksfeer in een jong dynamisch bedrijf

Plaats tewerkstelling:

Terluchtestraat 42

8020 Ruddervoorde

Solliciteren:

ME Technics BVBA

T.a.v. Johan Vansteelandt

Terluchtestraat 42

8020 Ruddervoorde

johan@metechnics.be of 050/82.06.07