MAGAZIJNIER:
ME Technics BVBA is een installatiebedrijf van energiezuinige technieken. Het is actief in ventilatie, lucht-en vloerverwarming, koeling, CLV, warmtepompen, sanitair, elektriciteit, domotica en pv panelen. In het kader van de verdere groei zijn we op zoek naar halftijds magazijnier.
De kandidaat werkt in de voormiddag. Hij/zij ontvangt en controleert de leveringen van de leveranciers en legt de goederen op locatie. Daarnaast worden de goederen zo veel mogelijk klaar gelegd voor de installateurs. De kandidaat doet ook het beheer van de gereedschappen.
Vereisten:
– Geen specifieke studievereisten
– Werkervaring: geen specifieke ervaring vereist
– Dient in bezit te zijn van rijbewijs type: B
Aanbod en voordelen:
– Contract voor onbepaalde duur
– Halftijds
– Goede verloning en andere voordelen
– Leuke werksfeer in een jong dynamisch bedrijf
Plaats tewerkstelling:
Terluchtestraat 42
8020 Ruddervoorde
Solliciteren:
ME Technics BVBA
T.a.v. Johan Vansteelandt
Terluchtestraat 42
8020 Ruddervoorde
johan@metechnics.be of 050/82.06.07