ME Technics BVBA is een installatiebedrijf van energiezuinige technieken. Wij zijn vooral actief in plaatsen van ventilatie, warmtepompen lucht/water of bodem/water i.c.m. vloerverwarming, Luchtverwarming met koeling, CLV, sanitair, elektriciteit, domotica, thuisopslag en pv panelen.

In het kader van deze verdere groei zijn we hiervoor op zoek naar een installateur. De kandidaat staat in voor plaatsen van zonnepanelen en elektrische kennis is zeker een voordeel. Er wordt hoofdzakelijk bij particulieren gewerkt.

Gezocht profiel: Enkele jaren nuttige ervaring of schoolverlaters

Vereisten: – Geen specifieke studievereisten – Geen hoogtevrees is een must – Werkervaring: bij voorkeur minimum 2 jaar ervaring – Dient in bezit te zijn van rijbewijs type: B – Enig kennis van Elektriciteit is zeker een pluspunt

Aanbod en voordelen: – Contract voor onbepaalde duur – Voltijds – Goede verloning en andere voordelen – Firmawagen tijdens de werkuren mogelijk – Goede opleiding – Leuke werksfeer in een jong dynamisch bedrijf

Plaats tewerkstelling: Terluchtestraat 42 8020 Ruddervoorde Solliciteren: ME Technics BVBA T.a.v. Johan Vansteelandt Terluchtestraat 42 8020 Ruddervoorde johan@metechnics.be of 050/82.06.07