NIEUWS.

NIEUWS.

Cashback actie Watergenius waterverzachters

Tijdens Batibouw kan je genieten tot 200€ cadeau op de aankoop van jullie toestel. Bovendien maak je nog eens kans om de aankoopwaarde van het toestel aangekocht tijdens de Batibouw actie terug te winnen. De actie is geldig van  zaterdag 27 februari tem maandag 15 maart 2021

Airco promo maart en april

Waarom kiezen voor airco?

Met airconditioning kan je de lucht in een ruimte zo behandelen om een ideale temperatuur te verzekeren. Het is ook meer dan louter het koelen van je werk- en/of leefruimte. We zitten vaker thuis, de zomers worden steeds warmer, … En dan is de warmtepomp lucht/lucht (ook wel airco genoemd) de ideale oplossing. De ontwikkeling van deze toestellen heeft al een ganse evolutie meegemaakt.

 Soorten airco toestellen

 Wandmodel

Een wandmodel heeft als voordeel dat hij doeltreffend en zeer snel werkt. Je kunt er op korte tijd een ruimte mee koelen en gemakkelijk de gewenste temperatuur behouden.

De luchtstroom van een wandmodel kan je makkelijk regelen dankzij de horizontale en verticale lamellen. De evolutie van deze toestellen is al zo ver gevorderd dat ze quasi geluidloos werken.

Ondertussen zijn deze ook al verkrijgbaar in tal van verschillende uitvoeringen: van een neutraal standaardmodel tot echte designtoestellen. Dergelijke toestellen zijn dan ook uitermate geschikt voor woon- en slaapkamer, keuken, bureau en kantoorruimte.

 

Vloermodel

Een vloermodel heeft als voordeel dat ze makkelijk te plaatsen zijn in een beperkt beschikbare ruimte. Deze zijn uitermate geschikt voor de vervanging van de traditionele elektrische accumulatoren. Ze zijn ook vaak compacter dan een traditionele radiator en zorgen tevens voor een perfect comfort in eender welke ruimte.

 

 

Inbouwmodellen

Wil je het nog wat strakker, minder zichtbaar en toch genieten van het nodige comfort? Dan is er nog een uitgebreid gamma van inbouwmodellen. Dergelijke units kunnen we wegwerken achter een wand of in het plafond. Deze kunnen dan perfect afgewerkt worden met een mooi rooster of door de schrijnwerker geïntegreerd worden in een meubel, waardoor deze toestellen onzichtbaar worden.

 

 

Luchtverwarming

Heb je al een bestaande installatie met luchtverwarming? Ook dan kan je genieten van het comfort om alle ruimtes te voorzien van koeling via het bestaand toestel. Het voordeel hier is dat er weinig aanpassingen nodig zijn om optimaal te kunnen genieten van koeling in elke ruimte.

 

 

ME Technics is een erkend installatiebedrijf en beschikt over de nodige koeltechnische certificaten (Rescert) en de bevoegde personen om uw woning om te toveren en te voorzien van het gevraagde comfort.

Wij helpen jullie graag verder met de juiste keuze, aangepast aan uw behoeftes en budget.

Vraag vrijblijvend uw gratis offerte aan sven@metechnics.be

 

Renson Ambassador

Renson Delta Endura (D systeem met warmterecuperatie)

De Endura Delta van Renson behoort tot de groep warmteterugwinning systemen. Dankzij de unieke oplossing met drie interne sensoren reageert het systeem steeds op vocht, CO2 en geuren (VOC). Dit zorgt voor een uiterst energiezuinig systeem, dat standaard de beste luchtkwaliteit in een een woning kan garanderen. Zowel de klant als de installateur kunnen gebruik maken van de gratis Endura Delta app om het systeem in te regelen, te monitoren en bedienen. De app is te vinden op de App store van Windows, Android en iOS.

Productvoordelen

 • Vraaggestuurde ventilatie
 • Energetisch voordeel
 • Bestuurd via endura delta app
 • Stillere werking

Renson Healthbox 3.0 (C+ systeem)

Healthbox 3.0 is geschikt voor een individueel ventilatiesysteem voor zowel woningen als appartementen. Healthbox 3.0 controleert 24 uur per dag de luchtkwaliteit op CO2 of vocht en/of VOC’s (geur) per ruimte. Het ventilatieniveau per ruimte wordt volautomatisch bijgestuurd in functie van de gemeten luchtkwaliteit (op basis van sensoren in de regelmodules). Zolang de luchtkwaliteit in een ruimte goed is, wordt het ventilatieniveau niet verhoogd. Dit zorgt voor een maximaal comfort en maximale energiebesparing. Via de geïntegreerde SmartConnect communiceert Healthbox 3.0 met gebruiker (via app) en met andere slimme toestellen in de Smart Home.

Productvoordelen

 • Vraaggestuurde ventilatie
 • Breeze-functie draagt bij om het overhittingsrisico in de woning te beperken
 • Extra hoge e-peil winst
 • Esthetische integratie
 • Compacte behuizing
 • Energiezuinige ventilator
 • Snelle en gemakkelijke montage

Bouwbeurs Roeselare

Wegens corona zijn we dit jaar enkel online en in de brochure aanwezig als vaste partner op de bouwbeurs in Roeselare. Toch helpen we jullie graag verder met het zoeken naar de juiste en energiezuinige oplossing voor eender welke situatie.

ME TECHNICS BVBA

TERLUCHTESTRAAT 42

B-8020 RUDDERVOORDE

BTW BE 0673 871 569