NIEUWS.

NIEUWS.

Teambuilding 13/09/2019

Beste Klanten,

Deze middag zijn we niet bereikbaar wegens onze jaarlijkse teambuilding.

Zo zorgen we voor: Nieuwe ideeën, een leuke werksfeer, een goeie en leuke collegialiteit, betere communicatie naar klanten om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn! Maandag 16/09/2019 kan je terug ten volle op ons rekenen.

Bis Beurs Gent 2019

Ook dit jaar kan je ons weer komen bezoeken op de Bis-beurs in Gent. Dit gaat door van 5 Oktober tot 13 Oktober, met op 11 Oktober Nacht van de Bis tot 23u. Indien jullie interesse hebben in tickets, bel of mail gerust info@metechnics.be

Jaarlijks Verlof

Wij gaan alvast even onze batterijen opladen. Tijdens de zomervakantie zijn onze kantoren gesloten van 13 Juli ’19 tem 4 Augustus ’19.

voor dringende noodgevallen kunt U altijd terecht op ons servicenummer 0473/284942

Bekomen van Premie voor Thuisopslag met een batterij

Wil je groene energie zelf thuis opslaan en daar ook een mooie batterijpremie voor krijgen? Wie thuisbatterij koopt, krijgt binnenkort tot €3200 terugbetaald 🔝 Wij hebben verschillende types en het juiste advies voor elke installatie.👌🏼Stuur ons een pm voor meer info 👍🏼 #milieuvriendelijk#slim#hernieuwbaar

Varta Thuisopslag (Batterijen)

Vlaanderen is klaar voor de digitale meter. Eerste VARTA thuisopslagsystemen geïnstalleerd. Interesse in opslaan van Energie?

De digitale meter komt eraan en dat komt de energietransitie ten goede. De bestaande regeling van de terugdraaiende teller stimuleert prosumenten niet om te reageren op marktprikkels en om zelfconsumptie van hun zonnestroom na te streven of te verhogen.

Hierdoor houdt het de prosument tegen om een actieve rol op te nemen in de energiemarkt en belemmert het bijgevolg de activering van de vraagzijde. De regeling vertrekt vanuit de veronderstelling dat de opslagcapaciteit van het elektriciteitssysteem onbeperkt en gratis beschikbaar is, wat niet het geval is.

Noodzakelijk voor de energietransitie

Een toekomstgerichte energietransitie kan maar slagen als alle consumenten, waaronder de prosumenten, rechtstreeks kunnen deelnemen aan de markt en ingeschakeld worden in het energiesysteem. Een succesvolle energietransitie kan dankzij actieve participatie van alle consumenten. En dat steunen wij bij Calix Infrastructure.

Omarm de digitale meter dankzij een thuisbatterij van VARTA

VARTA Energieopslag laat je toe om je zelfconsumptie te verhogen en de eigen geproduceerde energie te verbruiken op momenten dat er geen productie is.

Je thuisbatterij van VARTA zorgt ervoor dat je afname van het net afneemt. Je bent dan ook al voorbereid op een tariefstructuur naar een meer capaciteitsgericht tarief. Dankzij je thuisbatterij sla je overdag opgewekte energie op om piekmomenten in het energieverbruik in de ochtend en de avond op te vangen. Je eigen opgewekte duurzame energie blijft zo in je woning.

De laatste maanden werden al enkele VARTA pulse systemen geïnstalleerd.

Mail gerust voor meer info of prijsaanvragen sven@metechnics.be

https://www.calixinfrastructure.com/be-nl/page/nieuws/vlaanderen-is-klaar-voor-de-digitale-meter.-eerste-varta-thuisopslagsystemen-geinstalleerd.

ME TECHNICS BVBA

TERLUCHTESTRAAT 42

B-8020 RUDDERVOORDE

BTW BE 0673 871 569