NIEUWS.

NIEUWS.

Kerstverlof

Beste,

Na een alweer zeer druk en hectisch jaar met de vele prijsstijgingen en lange leveringstermijnen gaan ook wij even genieten van het welverdiende kerstverlof, hierdoor zijn onze kantoren gesloten van 24/12/’22 tem 8/1/’23. Vanaf maandag 9/1 kan je terug volledig op ons rekenen.

Wij willen alvast al onze klanten en leveranciers nogmaals bedanken voor het vertrouwen.

Dit kan enkel gerealiseerd worden door het ganse team en we wensen dan ook iedereen Prettige Feestdagen en vooral een Gezond 2023!

ME Team & Directie

Voor dringende noodgevallen kunt U altijd terecht op ons servicenummer 050/820607

Vanwege Team & Directie

Luminus Partner

Luminus Partner

 

We zijn niet enkel een installatiepartner voor alle nieuwe technieken.

Vanaf heden staan we ook in voor het onderhoud van gas/mazout ketels in samenwerking met Luminus.

Ben je nog op zoek naar een technieker voor jullie onderhoud, ook hiervoor kan je bij ons terecht.

 

Andersen EV wallbox

Geachte mijnheer ….

Mevrouw ….,

U bestelde de afgelopen tijd bij ME technics een design laadpaal van het merk Andersen EV die door onze medewerkers geplaatst en in dienst genomen werd.  Op heden stelden we vast op de website van de producent dat deze in faling gegaan is. 

Wij hebben onmiddellijk de invoerder van deze apparatuur opgedragen contact te leggen met de curatoren teneinde meer informatie te bekomen, doch vrezen we dat er op korte termijn weinig concrete informatie zal vrijkomen.

Daar we verwachten dat de online-verbinding tussen het apparaat en de mobiele app de komende dagen kan uitvallen menen we dat het aan te raden is de laadpaal te activeren (‘enable’).  We weten immers niet hoe het systeem zich zal gedragen als de achterliggende cloud servers uitgeschakeld worden.

We hielden er aan u zo snel mogelijk te informeren over deze situatie en zullen u op de hoogte houden wanneer we nieuwe informatie ontvangen.

Youca Action Youth Day

Ook wij bouwen aan de toekomst en ondersteunen dan ook met veel plezier het project van Youca Youth Day en verwelkomen Verwilst Juul & Dupon Matteo.

Zomerverlof

Wij gaan even genieten van deze prachtige zomeravonden, want ook wij gaan er even tussenuit. We zijn in verlof van 16/7 tem 7/8, maar vanaf maandag 8/8 kan je terug op ons rekenen. Voor dringende gevallen kan je steeds terecht op ons vast nummer 050/820607.

ME TECHNICS BVBA

TERLUCHTESTRAAT 42

B-8020 RUDDERVOORDE

BTW BE 0673 871 569