AIRCO HOOGLEDE

AIRCO HOOGLEDE

Airco installateur Hooglede

ME Technics is een erkend installateur van airco in regio Hooglede

Een airconditioning of airco koelt of verwarmt de lucht in een ruimte. Verder zorgt het ook voor het ontvochtigen en het filteren van de lucht. Dit samen zorgt voor een comfortabel binnenklimaat.

Tegenwoordig is een airconditioning zo zuinig, dat het vaak een alternatief is voor de CV-installatie.

Bij ME Technics zijn we thuis in alle expertises op het gebied van airconditioning en kunnen we voor elke toepassing vrijblijvend een oplossing op maat ontwerpen voor uw woning in Hooglede. 

Wandmodel Airco

Een wandmodel airco heeft als voordeel dat hij doeltreffend en zeer snel werkt. Je kunt er op korte tijd een ruimte mee koelen en gemakkelijk de gewenste temperatuur behouden.

De luchtstroom van een wandmodel airco kan je makkelijk regelen dankzij de horizontale en verticale lamellen. De evolutie van deze toestellen is al zo ver gevorderd dat ze quasi geluidloos werken.

Ondertussen zijn deze ook al verkrijgbaar in tal van verschillende uitvoeringen: van een neutraal standaardmodel tot echte designtoestellen. Dergelijke toestellen zijn dan ook uitermate geschikt voor woon- en slaapkamer, keuken, bureau en kantoorruimte.

  Vloermodel Airco

  Een vloermodel airco heeft als voordeel dat ze makkelijk te plaatsen zijn in een beperkt beschikbare ruimte.

  De vloermodel airco’s zijn uitermate geschikt voor de vervanging van de traditionele elektrische accumulatoren.

  Ze zijn ook vaak compacter dan een traditionele radiator en zorgen tevens voor een perfect comfort in eender welke ruimte.

   Inbouwmodel Airco

   Wil je het nog wat strakker, minder zichtbaar en toch genieten van het nodige comfort? Dan is er nog een uitgebreid gamma van inbouwmodel airco’s.

   Dergelijke units kunnen we wegwerken achter een wand of in het plafond. Deze kunnen dan perfect afgewerkt worden met een mooi rooster of door de schrijnwerker geïntegreerd worden in een meubel, waardoor deze toestellen onzichtbaar worden.

    Luchtverwarming

    Heb je al een bestaande installatie met luchtverwarming?

    Ook dan kan je genieten van het comfort om alle ruimtes te voorzien van koeling via het bestaand toestel.

    Het voordeel hier is dat er weinig aanpassingen nodig zijn om optimaal te kunnen genieten van koeling in elke ruimte.

     Werking van airco

     De werking van een airco is vergelijkbaar met deze van je koelkast of diepvries. Het onttrekt de warmte van een ruimte en voert deze af naar buiten. Voor je koelkast betekent dit de keuken maar voor een airco wordt de warme binnenlucht gewoon naar buiten afgevoerd. De afgevoerde lucht wordt vervangen door koele lucht die werd aangemaakt door de airco.

     De keuze voor airco zit in de lift. Door hun zuinig energieverbruik en snelle werking, is het systeem aan populariteit aan het winnen, ook in Hooglede.

     CONTACTEER ONS

     Wenst meer info over de installatie van airco in Hooglede? Bel ons gerust op 050 82 06 07. Of vul onderstaand formulier in. We zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

     ME TECHNICS BVBA

     TERLUCHTESTRAAT 42

     B-8020 RUDDERVOORDE

     BTW BE 0673 871 569