DOMOTICA + ELEKTRICITEIT

DOMOTICA + ELEKTRICITEIT

Domotica

 

In het kort kunnen we zeggen ‘elektronica in huis’. ‘domus’ (betekent huis) en ‘elektronica’ werden verenigd in één nieuw woord en begrip “domotica”. We spreken van domotica wanneer verschillende technieken in en rond gebouwen met elkaar in verbinding worden gebracht. Domotica is dus in feite een groep van producten die met elkaar communiceren. Hier installeren we hoofdzakelijk Niko Home Control.

Wat zijn de mogelijkheden voor u als particulier of uw bedrijf? Waarom kiest u niet voor domotica? Een investering… ja, maar wel één die je zeker terugverdient in wooncomfort, veiligheid en zeker en vast een besparing met zich meebrengt op de energierekening.

ME Technics installeert uw volledige domotica installatie. Wij vertellen u alles over de mogelijkheden van deze moderne elektrotechniek. Zo kunnen we bijvoorbeeld uw beveiligingssysteem koppelen met de verlichting en is er plots veel mogelijk. Zo zal bij het inschakelen van het alarm en het verlaten van het huis het licht reeds worden uitgeschakeld. Tegelijkertijd kan eventueel ook de verwarming worden uitgeschakeld. Handig toch? Zo zal in een alarmsituatie de verlichting bijvoorbeeld automatisch kunnen worden ingeschakeld of gaan knipperen. En dit zijn nog maar enkele voorbeelden.

Algemene elektriciteit

 

ME-Technics werkt met gediplomeerde mensen en zorgt voor een vakkundige plaatsing van alle algemene elektriciteit. U kan beroep doen op ons voor zowel nieuwbouw als voor renovatieprojecten. Ons dienstenpakket bestaat onder andere uit het plaatsen van elektriciteitsleidingen, stopcontacten, schakelaars, dimmers, lichtpunten, TV- en telefoonaansluiting, het plaatsen van binnen- en buitenverlichting, enz. Wij luisteren natuurlijk ook graag naar uw specifieke wensen!

ME TECHNICS BVBA

TERLUCHTESTRAAT 42

B-8020 RUDDERVOORDE

BTW BE 0673 871 569