INSTALLATEUR CONDENSATIEKETEL

INSTALLATEUR CONDENSATIEKETEL

ME Technics is een erkend installateur van condensatieketelsAls installateur van condensatieketels plaatsen wij zowel condensieketels op gas, als op stookolie.

Verwarmen en aanmaak van sanitair warm water kan via een condensatieketel. Dit is een ketel waarbij de waterdamp in de vrijgekomen verbrandingsgassen continu kan condenseren. Door deze condensatie wordt de geproduceerde warmte nuttiger gebruikt. Condensatieketels voldoen aan de technische behoefte naar meer energiebesparende methodes van verwarming. Het is zuinig en budgetvriendelijk.

Uw huidige CV-ketel vervangen door een condensatieketel is een slimme investering! Het verbruik van de condensatieketel kan tot 40% lager liggen vergeleken met een conventionele ketel. Contacteer ME Technics voor de installatie van uw condensatieketel.

Een condensatieketel kan zowel op gas als stookolie. Voor de opwarming van sanitair warm water kan er met een doorstromer of externe boiler gewerkt worden.

Voor de installatie van condensatieketels plaatst ME Technics volgende merken: Junkers, Itho Daalderop, Vaillant en Viessmann. Genieten andere merken uw voorkeur voor de installatie van de condensatieketel? Dan kunnen we hier zeker een voorstel voor uitwerken.

CONTACTEER ONS

Wenst  meer info over de installatie van een condensatieketel? Bel ons gerust op 050 82 06 07. Of vul onderstaand formulier in. We zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

ME TECHNICS BVBA

TERLUCHTESTRAAT 42

B-8020 RUDDERVOORDE

BTW BE 0673 871 569