Beste Klant,

Om een nog completer dienstengamma te kunnen aanbieden hebben Multiclima-Ferlin en Het Energiehuis de krachten gebundeld. Hiertoe is een nieuwe vennootschap opgericht: ME Technics BVBA, Terluchtestraat 42, 8020 Ruddervoorde, BE0673.871.569.

Door het samengaan van deze 2 installatiebedrijven bieden we volgende technieken aan: ventilatie, verwarming, warmtepompen, condensatieketels, sanitair, zonneboilers, warmtepompboilers, domotica, elektriciteit, zonnepanelen, batterijsystemen. Op die manier verwerven we een nog sterkere positie op de residentiƫle markt.

De uitvoering van de lopende projecten van Multiclima-Ferlin en Het Energiehuis worden vanaf heden verder gezet door ME Technics BVBA. Vanaf heden dienen alle betalingen te gebeuren op rekeningnummer BE54 0018 1583 0397 bij BNP Paribas Fortis Bank.

 

Verder uitziend naar een succesvolle samenwerking.

 

Vriendelijke groeten

 

Filip Logghe

Bjorn Wittevrongel

Johan Vansteelandt