Als potentiële of gewaardeerde klant van ME Technics, nodigen wij u graag uit voor de aankomende bouwbeurs die plaatsvindt in Expo Roeselare op 10-11-12 en 16-17-18 februari 2024.

Dit is een uitstekende kans om de nieuwste ontwikkelingen in de bouwsector te ontdekken en te verkennen. Als blijk van onze waardering bieden wij u de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan dit evenement. Er zijn slechts 100 digitale tickets beschikbaar, dus het is raadzaam om snel te reageren.

Om uw gratis digitale ticket te bemachtigen, kunt u een e-mail sturen naar info@metechnics.be. Vermeld in uw e-mail alstublieft uw naam, bedrijfsnaam vermelden, indien u een ticket wenst te ontvangen. We zullen dan zo spoedig mogelijk reageren met verdere instructies.

Bovendien nodigen we u uit om onze stand 949-948-958-959 te bezoeken op de bouwbeurs, waar we u graag alle informatie verstrekken met betrekking tot energiezuinige technieken. Onze experts staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te informeren over de laatste innovaties op het gebied van duurzame technologieën.

Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten op de bouwbeurs en delen graag onze passie voor energiezuinige technieken met u.