Ben jij nog op zoek naar een erkend Renson Ambassador. Je hoeft niet verder te zoeken, want bij ME Technics ben je aan het juiste adres. Ventilatie is nog belangrijker dan ooit. In huidige coronatijden blijft het zeer belangrijk om een woning, kantoor, kapper, school of andere goed te ventileren. Zo kan je de woning beschermen tegen schimmels, bacteriƫn en zorg je voor een gezond binnenklimaat in jullie woning. Bij ons kan je terecht voor de nodige ondersteuning op elk vlak van ventilatie. De Healthbox 3.0 zorgt enkel voor mechanische extractie en toevoer van verse lucht via de gekende raamroosters (C+ genoemd). Met een Endura D systeem zorgen we zowel voor mechanische extractie en mechanische pulsie in de volledige woning.

Graag helpen we jullie dan ook verder met het bekijken van alle mogelijkheden. Vraag uw vrijblijvende offerte aan sven@metechnics.be