Renson Delta Endura (D systeem met warmterecuperatie)

De Endura Delta van Renson behoort tot de groep warmteterugwinning systemen. Dankzij de unieke oplossing met drie interne sensoren reageert het systeem steeds op vocht, CO2 en geuren (VOC). Dit zorgt voor een uiterst energiezuinig systeem, dat standaard de beste luchtkwaliteit in een een woning kan garanderen. Zowel de klant als de installateur kunnen gebruik maken van de gratis Endura Delta app om het systeem in te regelen, te monitoren en bedienen. De app is te vinden op de App store van Windows, Android en iOS.

Productvoordelen

 • Vraaggestuurde ventilatie
 • Energetisch voordeel
 • Bestuurd via endura delta app
 • Stillere werking

Renson Healthbox 3.0 (C+ systeem)

Healthbox 3.0 is geschikt voor een individueel ventilatiesysteem voor zowel woningen als appartementen. Healthbox 3.0 controleert 24 uur per dag de luchtkwaliteit op CO2 of vocht en/of VOC’s (geur) per ruimte. Het ventilatieniveau per ruimte wordt volautomatisch bijgestuurd in functie van de gemeten luchtkwaliteit (op basis van sensoren in de regelmodules). Zolang de luchtkwaliteit in een ruimte goed is, wordt het ventilatieniveau niet verhoogd. Dit zorgt voor een maximaal comfort en maximale energiebesparing. Via de ge├»ntegreerde SmartConnect communiceert Healthbox 3.0 met gebruiker (via app) en met andere slimme toestellen in de Smart Home.

Productvoordelen

 • Vraaggestuurde ventilatie
 • Breeze-functie draagt bij om het overhittingsrisico in de woning te beperken
 • Extra hoge e-peil winst
 • Esthetische integratie
 • Compacte behuizing
 • Energiezuinige ventilator
 • Snelle en gemakkelijke montage