Beste Klant,

Momenteel heerst er een gespannen situatie op alle producten van de grondstoffenmarkt. Dit is vooral te wijten aan een grote schaarste, waardoor de beschikbaarheid van onze grondstoffen onder druk staat.

Het is niet duidelijk wanneer de situatie terug zal normaliseren, maar voorlopig lijkt het tekort aan grondstoffen aan te houden.

Door deze situatie gaan de prijzen van onze installatieproducten en toestellen ook omhoog. Het is voor ons dan ook onmogelijk om de huidige prijzen te blijven hanteren in de 2e helft van dit jaar en zijn dus genoodzaakt om onze offertes te herzien waar nodig, wat prijsstijgingen met zich kan meebrengen.

VERLOFPERIODE:

Na inspanning volgt ontspanning!

ME Technics is tijdens het groot verlof gesloten van 17/07 tem 08/08/2021. Deze periode zijn we niet bereikbaar via mail noch telefonisch. In deze periode worden ook geen bestellingen verwerkt en ontvangen.

ME Technics – service – is tijdens het groot verlof enkel voor klanten bereikbaar voor interventies.

Indien jullie nog vragen hebben in verband met bovenstaande informatie, aarzel dan zeker niet om met ons contact op te nemen via onderstaande gegevens.

België  mail info@metechnics.be of via telefoon op het nummer +32 (0) 50 82 06 07