Geachte mijnheer ….

Mevrouw ….,

U bestelde de afgelopen tijd bij ME technics een design laadpaal van het merk Andersen EV die door onze medewerkers geplaatst en in dienst genomen werd.  Op heden stelden we vast op de website van de producent dat deze in faling gegaan is. 

Wij hebben onmiddellijk de invoerder van deze apparatuur opgedragen contact te leggen met de curatoren teneinde meer informatie te bekomen, doch vrezen we dat er op korte termijn weinig concrete informatie zal vrijkomen.

Daar we verwachten dat de online-verbinding tussen het apparaat en de mobiele app de komende dagen kan uitvallen menen we dat het aan te raden is de laadpaal te activeren (‘enable’).  We weten immers niet hoe het systeem zich zal gedragen als de achterliggende cloud servers uitgeschakeld worden.

We hielden er aan u zo snel mogelijk te informeren over deze situatie en zullen u op de hoogte houden wanneer we nieuwe informatie ontvangen.